36 flats

Mugardos | 2006-2010

This project responds to a challenge; materialize the urban rights attributed to an irregular geometry and marked drop field while maintaining a leisurely and set image.

The geometric configuration of the plot, facing two perpendicular streets, which did not allow the continuity of the building, was resolved by keeping the unit through the materials used and the design of the façades.

The overall picture is enhanced with the use of the slope to create common spaces of entertainment around a pool that, maintain varying degrees of privacy according to usage.

mug_05

More

Technical data

customer
Gestiones Constructivas del Noroeste S.L.
location
Mugardos. A Coruña. Spain
Dates
Project 2006 | completed 2010
Authors
Emmanuel Vincent and Antonio Freire
Construction managers
Emmanuel Vincent and Antonio Freire
Constructed surface area
4.872 m2
Budget (PEM)
€1.548.899
photographer
Emmanuel Vincent
Categories
Landscape Residential