Coruña visión

A Coruña | 2007-2009

For this small eye clinic very marked by the internal organization of the activity, the project aims to give one clean and professional both image of warmth and strength. In this task we have dedicated harder to small things, where a detail, a counter or a sign make a difference and become a project.

vision_06

Externally slate draws attention and emphasizes the only window where sunlight penetrates to lift the mood of the patients. From the inside, light plays with the stone and wood to give warmth and security.

More

Technical data

customer
private
location
A Coruña. Spain
Dates
Project 2007 | completed 2009
Authors
Emmanuel Vincent and Antonio Freire
Construction managers
Emmanuel Vincent and Antonio Freire
Constructed surface area
162 m2
Budget (PEM)
€140.000
Categories
Administrative Health