bureaux steering

Angers.France | 2012-2013

The project is based on the internal reform of an unachieved open space in a new downtown building. We had to provid private spaces to this work platform, commensurate with the activity planned for law firm.
steer_01

For the conditioning of these offices, were took into account both the need for privacy for employees and customers, as natural light.

A waiting area was conceived near the reception, opened to circulation spaces to facilitate daily tasks and amplify the space.

The sobriety of the waiting area inspires both respect and peace of mind.

More

Technical data

customer
SCI Carrousel Buffon
location
Angers. France
Dates
project 2012 | complete 2013
Authors
Emmanuel Vincent
Constructed surface area
180 m2
Budget (PEM)
€80.566
Categories
Administrative